Η Εταιρεία

Η ιστορία μας δεν είναι μεγάλη, η εμπειρία μας όμως στο χώρο της εστίασης και του bar είναι σπουδαία. Η Αlector αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρίας DININE CATERING & EVENTS και η ιδέα γεννήθηκε ως εξής: στο τέλος κάθε εκδήλωσης που συνοδευόταν από μπαρ, πάρα πολλοί καλεσμένοι ενθουσιασμένοι μας ρωτούσαν αν υπάρχει δυνατότητα να παρέχουμε μόνο την υπηρεσία μπαρ σε εκδηλώσεις και events. Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή εταιρία που να έχει ως πρώτη και μοναδική προτεραιότητα υπηρεσίες bar για να μπορούν να απολαμβάνουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι στο χώρο τους τις ξεχωριστές γεύσεις των κοκτέιλ μας και των εξαιρετικών ποτών που προσφέρουμε γενικότερα.

Η αγάπη των ανθρώπων μας για τις όμορφες γεύσεις και η ανάγκη μας να προσφέρουμε στους άλλους στιγμές διασκέδασης και χαράς, οδήγησε τους ανθρώπους της εταιρείας Αlector να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό:
Την ολοκληρωμένη παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών Bar Catering.
Γνωρίζοντας ότι τα ποτά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος κάθε εορταστικής εκδήλωσης , η εταιρεία Αlector είναι σε θέση να κάνει εκείνη τη σημαντική στιγμή της ζωής σας τέλεια, χαρίζοντας χρώματα, αρώματα και γεύσεις μοναδικές!
Γνωρίζουμε ότι κάθε σημαντικό γεγονός είναι ξεχωριστό. Οι επαγγελματίες της εταιρείας Αlector έχουν ετοιμάσει προτάσεις για κάθε ξεχωριστή περίσταση της ζωής σας ενώ πάντα σε συνεργασία με εσάς μπορούν να προετοιμάσουν ένα θεματικό μπαρ εμπνευσμένο ειδικά από εσάς για αυτή τη σπουδαία στιγμή.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== Η Εταιρεία

alector-logo2 Η Εταιρεία