ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Για να ξέρεις ποιος είσαι, πρώτα από όλα πρέπει να ξέρεις ποιος δεν είσαι. Έτσι λοιπόν και μείς θα σας πούμε ποιοι δεν είμαστε.
Δεν είμαστε αυτοί που θα σας πούμε περισσότερα από όσα θα σας προσφέρουμε. Δεν είμαστε αυτοί που δεν θα σεβαστούμε το χώρο σας σαν να είναι δικός μας. Δεν είμαστε αυτοί που δεν θα τηρήσουμε τις επιθυμίες σας κατά γράμμα. Δεν είμαστε αυτοί που δεν θα σας εγγυηθούμε πως το πάρτι θα σας μείνει αξέχαστο. Δεν είμαστε αυτοί που έχουν παρανοήσει την έννοια του προσφέρω.
Είμαστε αυτοί που θα διασκεδάσουμε μαζί σας. Είμαστε αυτοί που οι προδιαγραφές μας θα ξεπεράσουν όλες σας τις προσδοκίες.
Είμαστε οι Alector cocktail bar!

Αν σκοπεύετε να γιορτάσετε κάποιο ξεχωριστό γεγονός , (η εταιρεία) Alector cocktail bar θα σας παρέχει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για να είναι τέλεια η εορταστική σας εκδήλωση.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== Our story
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== Our story

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Απολαύστε τον εορτασμό της ιδιαίτερης εκείνης στιγμής χωρίς άγχος και κούραση. Αφήστε όλη την προετοιμασία της διοργάνωσης στους επαγγελματίες της εταιρείας Alector cocktail bar οι οποίοι θα δημιουργήσουν για εσάς μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία Alector cocktail bar σας παρέχει:

• Έμπειρους επαγγελματίες Μπάρμαν με ενδυμασία σύμφωνα με το θέμα της εκδήλωσης.
• Κινητό μπαρ πλήρως εξοπλισμένο στη μορφή που θέλετε εσείς (όχημα, ποδήλατο κλπ).
• Όλα τα απαραίτητα ποτά και αναψυκτικά που χρειάζονται για να γιορτάσετε το ξεχωριστό γεγονός, χωρίς να χρειάζεται εσείς να κάνετε οποιαδήποτε αγορά ή χωρίς το φόβο να ξεμείνετε από κάποιο ποτό ή αναψυκτικό.
• Δε χρειάζεται να σερβίρετε εσείς. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας θα αναλάβει τα πάντα ώστε εσείς να μπορέσετε να απολαύσετε τη γιορτή.

Ας ξεκινήσει το πάρτι.
Συζητήστε τις ανάγκες σας με τους επαγγελματίες της εταιρείας Alector cocktail bar και δείτε τις επιθυμίες σας να γίνονται πραγματικότητα. Επιλέξτε την εταιρεία Alector cocktail bar και απογειώστε εκείνη την εορταστική στιγμή. Απολαύστε πρωτότυπα και ευφάνταστα κοκτέιλ σε μία ευχάριστη και άκρως διασκεδαστική εκδήλωση.

alector-logo2 Our story